De laatste voorbereidingen

Nog maar iets meer dan een week en dan vertrek ik naar Las Vegas voor een week vol kennisdeling. Het enige verschil met vorig jaar is dat het nu waarschijnlijk elke dag (buiten) boven de 40 graden celsius is. Gelukkig zal het event zich voor het grootste deel binnen in de diverse hotels afspelen. Naast een blog post af en toe, kun je mij natuurlijk ook volgen op Instagram. Om het je makkelijk te maken heb ik speciaal voor jou Smile mijn Instagram via onze website beschikbaar gemaakt. Klik hier om mijn Instagram feed weer te geven.

Begin deze week heb ik ook eindelijk de naam van het hotel ontvangen waar ik tijdens MS Ready zal verblijven. Ik moet zeggen dat ik er wel blij mee ben, want ik verblijf namelijk in Caesars Palace. Dit is een echt Las Vegas hotel met ongeveer 3900 kamers en op het terrein zit ook een winkelcentrum met meer dan 270 winkels!

Ik heb een kamer in de linker toren, de zogeheten Augustus Toren. Nu maar hopen op een kamer met een beetje mooi uitzicht.

Caesars Palace

Aangezien mijn vrouw later in de week naar Las Vegas komt, zodat wij aansluitend onze vakantie kunnen vieren, heb ik ook alvast maar een hotel geboekt voor het weekend na MS Ready. We zullen dan een paar nachten in Planet Hollywood verblijven, een paar hotels verderop op de Strip.

PLanet Hollywood 2

Na het weekend zullen we vervolgens doorvliegen naar Miami, waar we een mooie Roadtrip door Florida gaan maken.

You may also like

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.