Dag 01 : De reis en aankomst in San Francisco

De oplettende lezer zal het zijn opgevallen…dit bericht stond er niet op 30 augustus en dat klopt. Ik type dit verhaaltje nu, op 2 september, in Oakdale. Vanmiddag toen Regina bezig was met het reisverslag zag ik dat haar ‘dag 1’ niet begon met het ophalen van de auto, maar met de eigenlijke reis en de eerste nacht in San Francisco. Dit was eigenlijk voor mij de reden om de ‘dagtelling’ op onze site ook aan te passen en er dus een bericht (dit bericht dus) voor te plakken.

Zaterdag 30 augustus was het zover : We gaan op huwelijksreis naar de USA!!
Om kwart voor negen vertrokken we (Pa & Ma Zandbergen, Regina en ikzelf) richting Schiphol. Ongeveer een uur later kwamen we aan bij de vertrekhallen waar pa en ma ons uit de auto lieten en ons uitzwaaiden.

Lees meer

Dag 02 : SFO – Auto & Golden Gate Bridge

Omdat we natuurlijk niet de hele dag achter de computer wilen zitten, zullen we jullie zo nu en dan laten weten waar we zitten. Gisteravond (30 aug 18:30 GMT-8) zijn we geland op San Francisco International Airport. We hebben overnacht in Travelodge North, maar eigenlijk begon onze vakantie vandaag pas met het ophalen van onze auto!

Nee, nog geen foto van de auto….maar het is geen Chrysler Impala geworden zoals we eerst geboekt hadden. Omdat het morgen (1 sept) Labor Day is konden we voor een klein bedrag per dag upgraden naar een SUV!! Dus ja…we rijden nu zo’n dikke ‘PC Hoofd-traktor’. Omdat SFO (San Francisco) erg auto-onvriendelijk is hebben we gelijk maar een hotel voor de komende nacht geboekt en daar blijven we dus 2 nachten (en gelukkig kunnen we daar gratis parkeren!).

Lees meer

Dag 03 : SFO – Union Square, Shoppen & Crookedest Street

Vandaag, onze tweede (volledige) dag, warn we (weer) vroeg wakker…we kunnen maar niet wennen aan het tijdsverschil!
Op zich is dat niet zo’n probleem aangezien we een druk programma hebben. Het is de bedoeling dat we vandaag oa. Union square en Crookedest Street bezoeken.
Natuurlijk gingen we weer met de bus die ons in ongeveer 20 minuten vlakbij Union Square afzette, waar we eerst even heerlijk geluncht hebben.

Na de lunch hebben we een paar foto’s gemaakt van de winkels die je oa. aan Union Square kunt vinden…

winkels_sfo_01

Lees meer