Dag 11 : Disneyland Park

Vanmorgen wilden we om 10:00 bij Disneyland zijn, dus we zijn weer redelijk op tijd opgestaan. Rond 10:00 stonden we inderdaad voor de poorten van Disneyland. En wat mij gelijk weer opviel waren de idiote tassencontroles, alsof ik als terrorist een bom eenvoudig in mijn rugzak zou meenemen. Na de controle konden we een entreekaartje eindelijk bij de kassa een entreekaartje kopen.

En nu komt het mooie : De mevrouw achter de kassa vroeg waar we vandaag kwamen, we vertelden dat we uit Nederland kwamen en dat we op onze Honeymoon (huwelijksreis voor de mensen met slecht engels) waren. De vrouw reageerde verrast en feliciteerde ons (dat doen alle Amerikanen overigens als je ze verteld dat je op honeymoon bent, erg vriendelijk). Vervolgens gaf ze ons een button met de tekst Just Married erop.

0909 - 01 - Disneyland Button

Lees meer

Dag 14 : Universal Studios

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen zijn we vandaag naar Universal Studios geweest. Om gelijk maar met de deur in huis te vallen : Het was schitterend, spectaculair en nog veel meer, maar we hebben alles in een dag kunnen bekijken dus morgen gaan we wat anders doen.

Omdat we de kaartjes al een paar dagen eerder via internet hadden besteld (en uitgeprint, zoals jullie hebben kunnen lezen), hoefden we niet in de rij te staan. Nou ja, niet in de rij staan. Ze wilden natuurlijk voordat we naar binnen gingen weer even in onze tas kijken of we niet toevallig een of andere bom in de tas hadden zitten. Gelukkig zaten er alleen camera’s in en konden we doorlopen.

Lees meer