Yeah…..we gaan naar Las Vegas…..en Florida

Het was even spannend waar wij onze zomervakantie dit jaar zouden gaan doorbrengen, maar de kogel is door de kerk. Het wordt toch de Verenigde Staten. Voor het eerst vertrekken we niet samen, want Helmer vliegt op 14 juli naar Las Vegas om voor z’n werk het Microsoft Ready congres bij te wonen. Regina volgt op 18 juli en kan daar nog een paar dagen heerlijk alleen shoppen, want ik ben overdag met z’n werk bezig. De vakantie begint pas echt als op 20 juli het congres is afgelopen en wij nog een paar dagen in Las Vegas zullen blijven om onder andere te genieten van het mooie weer. 

Op maandag vliegen wij dan, met een binnenlandse vlucht, door naar Miami waar we zullen beginnen aan onze Roadtrip door Florida.

 

De laatste voorbereidingen

Nog maar iets meer dan een week en dan vertrek ik naar Las Vegas voor een week vol kennisdeling. Het enige verschil met vorig jaar is dat het nu waarschijnlijk elke dag (buiten) boven de 40 graden celsius is. Gelukkig zal het event zich voor het grootste deel binnen in de diverse hotels afspelen. Naast een blog post af en toe, kun je mij natuurlijk ook volgen op Instagram. Om het je makkelijk te maken heb ik speciaal voor jou Smile mijn Instagram via onze website beschikbaar gemaakt. Klik hier om mijn Instagram feed weer te geven.

Begin deze week heb ik ook eindelijk de naam van het hotel ontvangen waar ik tijdens MS Ready zal verblijven. Ik moet zeggen dat ik er wel blij mee ben, want ik verblijf namelijk in Caesars Palace. Dit is een echt Las Vegas hotel met ongeveer 3900 kamers en op het terrein zit ook een winkelcentrum met meer dan 270 winkels!

Lees meer